TARGET KITA: GPB 5000 PADA 1 APRIL 2010.

Alhamdulilah, syukur kepada Allah atas rezeki yang diberikan kepada kita semua. Semoga Allah akan sentiasa membuka pintu hati kita semua agar sentiasa ingat untuk menginfakkan harta ke jalan-Nya.

Setakat ini, Misi Kasih Palestin telah berjaya mengumpul GBP2030.07.  Syukur kerana Allah telah menggerakkan hati kita untuk menghulurkan derma untuk saudara-saudara kita yang sedang berjuang di bumi Palestin. Sesungguhnya keberkatan daripada derma ini hanya Allah yang kurniakan untuk hamba-hamba- Nya. Semoga harta yang kita keluarkan untuk menolong saudara-saudara kita di Palestin akan menjadi penolong pemberat amalan kita di akhirat kelak..Insyaallah.

Oleh itu ayuh sahabat-sahabat semua, jangan ketinggalan dalam Misi Kasih Palestin ini. Marilah kita bersama-sama mengikhlaskan hati menyumbang dan menghulurkan sedikit bantuan kewangan kepada rakyat Palestin. Kita cukup bertuah berada di bumi yang aman damai tanpa ada rasa takut untuk menjalani kehidupan. Maka adalah tanggungjawab kita untuk membantu hamba-hamba Allah yang ditimpa musibah. Semoga Allah akan gerakkan hati kita selalu agar ringan untuk menghulurkan derma.

Untuk menghulurkan derma, sila salurkan kepada:

Name: A R B Mohmad + Bank : HSBC UK + Sort code: 404131 + Account number: 41535366 + Reference: MKP2010

Semoga Allah mengganjari usaha kita dengan syurga yang kekal abadi.

Lawati: www. mkpalestin.blogspot .com MK PALESTIN 2010

Semoga Allah mengganjari usaha kita dengan syurga yang kekal abadi.

Lawati: www. mkpalestin.blogspot .com

Advertisements